Kuramsal istatistik : (limit teoremleri ve yakınsaklıklar) - Akkuş, Özge. (Ankara : Seçkin, 2017)
Kitap, gördüğü yoğun ilgi sonucunda, kısa sürede ikinci baskısını yapmıştır. İstatistik biliminin temellerini oluşturan konuların uygulamalı olarak ele alındığı bu kitapta teoremler çok sayıda çözülmüş örnekler ile daha anlaşılır hale getirilmiştir.
2
Keywords: İstatistik; Matematiksel istatistik; Mathematical statistics; Statistics