Matematik olimpiyatlarına hazırlık geometri 1 - Şahin, Mehmet (Ankara: Palme Yayıncılık, 2013)
Ulusal ve uluslararası Matematik Olimpiyatlarına hazırlananan öğrencilerin ve onları bu yarışmalara hazırlayan öğretmenlerinin önemli sorunlarından biri de Türkçe kaynak eksikliğidir. Üç kitaptan oluşan Geometri kitaplarımız bu eksikliği giderme amacıyla yazılmıştır. Bu serinin ilk iki kitabı ortaokul ve lise öğrenci ve öğretmenlerine, 3. kitap lise öğrenci ve öğretmenlerine yönelik olarak hazırlanmıştır. Kitaplar yaklaşık 20 yıllık birikim ve deneyimlerin sonucu olarak ortaya çıkmıştır.
2
Keywords: Geometri; Geometry