Termodinamik : çözümlü problemlerle - Güngör, Ali (Palme Yayıncılık, 2015)
Bu kitap temel termodinamik, veya iki yarıyıl okutulan mühendislik termodinamiğin ilk yarıyılında okutulan kısmı için yardımcı kaynaklardandır.