Adım adım projelerle ASP.NET - Gürleyen, Gökhan (Seçkin, 2015)
Kitap, uzun yıllar çeşitli eğitim kurumlarında, "C#, ASP.NET, MsSql, PHP ve MySql, CSS & HTML" vb. derslerini anlatan yazarın notlarından, ders anlatımı esnasında öğrencilerinden gelen sorulardan ve mesleki tecrübelerinden oluşmaktadır. Başlangıçtan ileri seviyeye kadar tüm ASP.NET programcıları için hazırlanmış olan bu kitap sayesinde, C# eşliğinde ASP.NET programlama dilini ve püf noktalarını çok kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Kitapta da her konunun daha anlaşılır olması için konular bol örnek kullanılarak anlatılmış, program kodları satır satır ekran görüntüleri eşliğinde açıklanarak konun daha iyi anlaşılması sağlanmıştır. Kitapta kullanılan anlatım dilinin sade ve basit olmasına dikkat edilerek kitabı okurken sıkılmamanıza gayret gösterilmiştir.