Cebire giriş - Arıkan, Ahmet (Palme yayıncılık ;, 2015)
Kitabın, genel olarak Hazırlık, Gruplar ve Halkalar olarak üç ana bölümden oluştuğu düşünülebilir.Fakat ders işlerken, çalışırken kolaylık ve akıcılık olması açısından Grup ve Halkalarla ilgili konular üniversitelerimizde dönemlerin 14 hafta olması da göz önüne alınarak-bölüm haline getirilmiştir.