Zemin Mekaniği Laboratuvar Deneyleri - Orhan, Mehmet; Işık, Nihat S.; Özer, Mustafa (Ankara: Gazi Kitabevi, 2013)
Son yıllarda ülkemizin yaşadığı yıkıcı depremlerden sonra ciddiyeti bir kez daha ortaya çıkan zemin problemlerinin çözümüne veya projelerinin tasarımına esas teşkil edecek olan laboratuvar deneylerinin son derece hassas bir şekilde yapılması oldukça önemlidir.
2
Keywords: Soil Mechanics; Zemin Mekaniği -- Zemin İncelemesi -- Zeminlerin Sınıflandırılması