Elektroniğe giriş - Gates, Earl D. (Palme yayıncılık ;, 2016)
Elektroniğe Giriş kitabı, teknik okullar, yüksek okullar veya meslek yüksek okullarında yürütülen bir yıllık bir ders veya programın ihtiyaçlarına yönelik olarak yazılmıştır. Bu kitap aynı zamanda elektronik teknolojisi, bilgisayar teknolojisi ve telekomunikasyon alanlarındaki bir genel bilgilendirme dersinde de kullanılabilir. Altıncı baskıda da özellikle endüstriyel uygulamalara yönelik temel altyapı sunulmaktadır. Endüstriyel uygulamalara yönelik yönergeler, gerekli kuramsal bilgi ile birlikte takdim edilmektedir.