Exchange server 2010 - Bark, Serkan (Seçkin Yayıncılık/teknik, 2012)
Microsoft ürünleri ve teknolojileri konusunda uzun yıllardır çalışmalar yapan ve bu konular üzerine yüzlerce makalesi bulunan yazar, ilk kitabı olan Exchange Server 2010'da, mesleki deneyimlerinden edindiği tecrübeyi, bilgi birikimini ve sorun çözme tekniklerini bu kitapta paylaşıyor. Yazar, Exchange Server 2010'u satışa sunulduğu günden itibaren yakın takibe alarak üzerinde çalışmalar ve projeler gerçekleştirmiş ve ürünün tüm aşamalarını tecrübe ederek deneyimlemiştir. Bu bilgi ve deneyimler ışığıda hazırlanan kitap, Exchange Server 2010'un tüm rol ve özelliklerini basit, sade ve anlaşılır bir dille okuyucularına aktarıyor. Kitap içerisinde sıfırdan bir Exchange organizasyonu kurulmasından, Office 365 (Bulut) ile birlikte çalışabilecek seviyeye getirmesine kadar gerekli olan tüm adımları bulabilirsiniz. Kitap, Exchange Server 2010 ile yeni tanışanlara olduğu kadar, programı ileri düzeyde kullanmak isteyenlere de hitap etmektedir.