Autocad ile çizim ve modelleme (Gazi kitabevi, 2008)
AutoCAD yazılımı bir çok tasarım ve imalat programı ile uyum içinde çalışır. Bu özellik AutoCAD'in bir çok kurum tarafından tercih edilir olmasının en önemli faktörlerindendir.