Autocad ile çizim ve modelleme (Ankara: Gazi kitabevi, 2008)
AutoCAD yazılımı bir çok tasarım ve imalat programı ile uyum içinde çalışır. Bu özellik AutoCAD'in bir çok kurum tarafından tercih edilir olmasının en önemli faktörlerindendir.
2
Keywords: AutoCAD; Bilgisayar destekli tasarım; Bilgisayar grafikleri; Computer graphics; Computer-aided design