Yol bilgisi ve tasarımı - Orhan, Mehmet (Ankara : Gazi Kitabevi, 2013)
Yollar, kan dolaşımını sağlayan ana ve kılcal damarlar gibidir. Bu yüzden, ülkelerin hayatiyetindeki önemini daha fazla anlatmaya gerek yoktur.
Kaynakça vardır.
2
Keywords: Karayolu mühendisliği; Karayolu tasarımı; Highway design