Mastercam X6 - Gök, Kadir, 1980- (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2012)
Özellikle çok karmaşık parçaların ileri imalat yöntemleri ile üretilmesi gerekmektedir. İleri imalat yöntemlerinden birisi de CAD/CAM sistemleridir. Bu kitap ile CAD/CAM Sistemlerinde öncü bir program olarak kullanılan MasterCamX 6 ile CNC Tezgahlar için gerekli olan NC kodlarını üretebilecek, atelye ortamında CNC tezgahlar üzerinde uygulayabileceksiniz.
2
Keywords: Bilgisayar programlama; Computer programming