İleri Düzey Excel 2016: Veri Analizi- Dashboard Raporlama- Fonksiyonlar- Query (Sorgu) Ekranları - Bağcı, Ömer (Seçkin Teknik no; 85, 2017)
Türkiye'nin en seçkin firmalarına İleri Düzey Excel ve Excel Raporlama eğitimleri veren yazar, güncellenmiş 8. Baskısını yapan bu kitapta, Microsoft Excel'in gelişmiş özelliklerini adım adım ve sade bir dille anlatıyor. İleri Düzey Excel ve Dashboard Rapor oluşturma eğitimlerindeki konuları kapsayan ve günlük hayatta çokça işinize yarayacak Excel özelliklerini ve kısayollarını anlatan bu kitap sayesinde, kursa gitmeye gerek kalmadan, Excel bilginizi ileri düzeye taşıyacak, raporlarınızı kendiniz oluşturabilecek ve Excel konusunda uzman olacaksınız. Bu kitap sayesinde, Özet tablo oluşturmaktan, Makro kullanımına, DÜŞEYARA, ÇOKETOPLA gibi işlevlerin kullanımından, Dashboard Rapor oluşturma yöntemlerine kadar çok sayıda Excel özelliğini rahatlıkla öğrenecek ve yazarın online Excel eğitim sitesi olan vidoport.com'dan eğitimleri izleyip, öğrendiklerinizi pekiştirebileceksiniz. 8. baskıya eklenen Power Query (Al ve Dönüştür) özelliği sayesinde Power Pivot ve Power BI alt yapınızı oluşturacak, konularına göre dağıtılmış ve toplu olarak da bulunan Excel ipuçları ile de Excel'de hiç bilmediğiniz kısayolları öğreneceksiniz.