İstatistiksel hipotez testleri : (teori ve uygulamaları) - Akkuş, Özge (Gazi Kitabevi, 2016)
İstatistiksel Hipotez Testleri kitabında teori ve uygulamalara bir arada yer verilerek uygulamada karşılaşılabilecek tüm hipotez türlerine yer verilerek oluşturulmuştur.