İstatistiksel hipotez testleri : (teori ve uygulamaları) - Akkuş, Özge; Günay, Süleyman (Ankara: Gazi Kitabevi, 2016)
İstatistiksel Hipotez Testleri kitabında teori ve uygulamalara bir arada yer verilerek uygulamada karşılaşılabilecek tüm hipotez türlerine yer verilerek oluşturulmuştur.
Kaynakça ve dizin vardır.
2
Keywords: İstatistiksel hipotez testi; Statistical hypothesis testing