Elektrik makineleri - Fitzgerald, A. E., 11909- ((Arthur Eugene), ) (Palme Yayıncılık ;, 2014)
Her bölüm önemli kavramların anlaşılması için sayısal örnekler içermektedir. Çözümlü pratik problemler birçok örneğe takviye sağlamak için destektir. Bu özellikler hem eğitmen ve hem de öğrencinin tasarımı kafasında kurgulamasına ışık tutmaktadır