İletişim sistemleri - Haykin, Simon (Ankara: Palme Yayıncılık, 2015)
"İletişim Sistemleri"nin bu yeni baskısında, kitabın içeriğinde ve düzenlemesinde önemli değişiklikler yapılmıştır.
2
Keywords: İletişim Sistemleri; Telecommunication Systems