Elektirik makinaları dersleri - 2 - Çolak, İlhami (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2017)
İlhami ÇOLAK tarafından; gözden geçirilmiş ve güncellenmiş 4. baskısı yapılan kitap; üniversitelerin Elektrik-Elektronik mühendisliği bölümlerinde lisans seviyesinde okutulmakta olan "Elektrik Makinaları - 2" isimli derse uygun olarak, Asenkron
Örnek uygulamalar, çözümlü problemler, yorumlanmış ve analiz edilmiş eğriler.Includes bibliographical references and index.
2
Keywords: Electric machinery; Elektrik makinaları