Polimer teknolojisi - Saçak, Mehmet (Ankara: Gazi Kitabevi, 2017)
Lif teknolojisi, polimer kozmopolitleri, polimerlere uygulanan testler gibi geniş kapasamlı konu anlatımı vardır.
2
Keywords: Kimya; Polimer filmler; Polimer kompozitleri; Polimer köpükleri; Polimer teknolojisi; Polimerler; Polimerlerin fiziksel ve kimyasal özellikleri; Polimerlerin mekanik özellikleri; Chemistry