Akışkanlar mekaniği : temelleri ve uygulamaları - Çengel, Yunus A.; Cimbala, John M.; Engin, Tahsin (Ankara: Palme Yayıncılık, 2015)
Kitapta konular aşamalı bir düzende basitten zora doğru sıralanarak, her bir bölüm kendisinden önceki bölümler üzerine inşa edilmektedir ve bu yönüyle kitap diğer akışkanlar mekaniği kitaplarından ayrılmaktadır. Akışkanlar mekaniği, doğası gereği oldukça görsel bir konudur, bu yüzden kitapta diğer kitaplardan farklı olarak daha fazla sayıda diyafram ve fotoğrafa yer verilmiştir.
Dizin vardır.
2
Keywords: Akışkanlar Mekaniği; Fluid mechanics