Kanıt nasıl yapılır - Velleman, Daniel J. (Ankara: Palme Yayıncılık, 2010)
Bununla birlikte, birinci ve ikinci baskı arasındaki en büyük fark, 200 den fazla yeni alıştırmanın eklenmiş olmasıdır. Ayrıca, seçilmiş alıştırmaların çözümlerini içeren ve kitabın sonuna eklenen bir bölüm vardır. Yıldız işaretli soruların çözümleri verilmiştir. Çoğu zaman sağlanan çözüm bir tam çözümdür; bazı durumlarda bir çözüm taslağı ya da bir ipucundan ibarettir.
Özgün Adı : How To Prove It
2
Keywords: Matematik; Matematiksel mantık; Maths