Kalkülüs : eksiksiz bir ders - Adams, Robert A., 11940- ((Robert Alexander), ) (Ankara: Palme Yayıncılık, 2012)
Tüm dünyada yüksek öğrenimin her kurumunda okutulan eşsiz bir eserdir.
7. bs'den çeviri.
2
Keywords: Calculus; Kalkulus