Olasılık ve İstatistik : problemler ve çözümleri ile - Erbaş, Semra Oral. (Ankara: Gazi Kitabevi, 2016)
İstatistik, verinin toplanmasını, düzenlenmesini, analiz edilmesini ve yorumlanmasını sağlayan bir disiplindir. Biyoloji, tıp, halk sağlığı, ekonomi, sosyoloji, biyoteknoloji gibi çok farklı alanlarda istatistik prensiplerinin uygulanması ile daha fazla bilgi elde edilebilir.
Kaynakça ve dizin var.
2
Keywords: Olasılık -- Problemler, alıştırmalar; Probabilities -- Problems, exercises, etc