Akışkanlar mekaniği (Palme Yayıncılık ;, 2015)
Akışkanlar Mekaniği bu alanda en geniş benimsenmiş ders kitaplarından birisidir. Bu baskı okuyucunun akışkanlar mekaniğinde ilgisini harekete geçirmek için Enerji ve Çevre üzerine örnek olay incelemeleri ile akışkanlar mekaniğinin ilkelerini gösteren yeni uygulamaları sunmaktadır.