İstatistik ve olasılığa giriş II - Köse, Nezir (Ankara: Gazi Kitabevi, 2016)
Sosyal bilimlerde istatistiğin kullanımı karar vericilere daha doğru karar vermelerini sağlayan bilgileri üretmektir. İstatistiki yöntemlere dayalı nicel veri analizleri özellikle işletme ve iktisat alanlarında yaygın olarak kullanılmaktadır.
Kaynakça ve dizin vardır.
2
Keywords: Hipotez testleri; İstatistik; Matematiksel istatistik; Mathematical statistics