İstatistiksel tahmin teorisi - Akkuş, Özge (Gazi Kitabevi, 2016)
Kitap hazırlanırken özellikle lisans düzeyinden başlamak üzere yüksek lisans ve doktora öğrencilerine de hitap edecek örneklerin yer almasına özen gösterilmiş. Basit Rastgele Örnekleme planında yer alan çok sayıda tahmin ediciye ve güven aralıklarına yer verilmiştir. Basit tahminlerin yanı sıra oransal, çarpımsal ve Bayes tahmin edicileri de ayrıntılı bir biçimde ele alınmış.