Analiz ve cebirde ilginç olimpiyat problemleri ve çözümleri - Karakaş, Halil (Palme Yayıncılık, 2012)
Matematiğe ilgi duyan geniş okur kitlesi tarafından beğenildiğini umduğumuz ve şimdi elinizde olan bu kitapta klasik analizin ve cebirin çeşitli dallarından ilginç problemler bulabilirsiniz.