Analiz ve cebirde ilginç olimpiyat problemleri ve çözümleri - Karakaş, Halil (Ankara: Palme Yayıncılık, 2012)
Matematiğe ilgi duyan geniş okur kitlesi tarafından beğenildiğini umduğumuz ve şimdi elinizde olan bu kitapta klasik analizin ve cebirin çeşitli dallarından ilginç problemler bulabilirsiniz.
2
Keywords: Matematik; Mathematics; Maths Analysis -- Problems