Autocad 2011 - Gök, Kadir (Bilgisayar kitapları dizisi ;, 2011)
Bilgisayar Destekli Tasarım araçlarından biri olan AutoCAD 2011 programının kullanımını anlatan bu kitapta, temel seviyeden ileri seviyeye kadar tüm komutlar anlatılmış ve daha sonra bu komutlar örnek ve uygulamalarla pekiştirilmiştir. Daha önce AutoCAD programını kullanmamış birisi, kitabın akıcı anlatımıyla programı rahatlıkla öğrenebilir ve projelerini kolaylıkla yapabilir.