Dinamik sistemler, kontrol ve giriş şekillendirici denetim : matlab örnekli - Gürleyük, Sırrı Sunay (Ankara: Palme Yayıncılık, 2015)
Bu eseri ortaya koyarken problemi temelinden ele alıp dinamik sistemleri, analiz edilmesini, modellenmesini, denetim yöntemlerini irdeleyerek esas hedef olan Giriş Şekillendirme (Input Shaping) konusuna getirdim. Bu kitap üniversitelerin Makine ve Elektrik Mühendisliği Bölümlerinde çeşitli Lisans ve Lisansüstü derslerde okutulabilir.
Kaynakça ve dizin vardır.
2
Keywords: Engineering Mathematics; Mühendislik Matematiği; Numerical Analysis; Sayısal Analiz