Beş dakikada matematik - Behrends, Ehrhard (Palme yayıncılık, 2015)
Beş dakikada ne kadar matematik kavrayabilirsiniz? İyi bir yol göstereniniz varsa, epey. Bu yüz deneme koleksiyonunda Ehrhard Behrends çağdaş ve günlük matematik yoluyla bir gezinti öneriyor.