Beş dakikada matematik - Behrends, Ehrhard (Ankara: Palme Yayıncılık, 2015)
Beş dakikada ne kadar matematik kavrayabilirsiniz? İyi bir yol göstereniniz varsa, epey. Bu yüz deneme koleksiyonunda Ehrhard Behrends çağdaş ve günlük matematik yoluyla bir gezinti öneriyor.
2
Keywords: Matematik -- Popüler çalışmalar; Matematiksel oyunlar; Mathematical games; Mathematics -- Popular works