Kuantum fiziğine giriş problemleri ve çözümleri - Dikici, Mustafa (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2013)
Bu kitapta, Prof. Dr. Mustafa DİKİCİ tarafından; gözden geçirilmiş ve tamamen yenilenmiş olarak yayınevimiz tarafından 2. baskısı yapılan "Kuantum Fiziğine Giriş" isimli kitaptaki problemlerin çözümlerine yer verilmiştir. Kitapta çözülen problemler, lise seviyesinde matematik bilgisine sahip kişilerin bile çok zorlanmadan okuyup anlayabilecekleri seviyede hazırlanmıştır. Kitaptaki çözümlü problemlerin, anlatıldığı konular için, Prof. Dr. Mustafa DİKİCİ'nin "Kuantum Fiziğine Giriş" isimli kitabını inceleyebilirsiniz.
Kaynakça: 215-216. ss
2
Keywords: Kuantum fiziği; Quantum physics