Inventor 2008 - Başak, Hüdayim (Teknik bilimler dizisi ;, 2009)
Bilgisayar Destekli Tasarım ve Bilgisayar Destekli Tasarım işleminde kullanılan bilgisayar programları, teknolojinin gelişimiyle birlikte hızla gelişiyor, değişiyor ve sınırları zorluyor. Bu Tasarım programlarından birisi olan Inventor'de her yeni çıkan versiyonuyla tasarımcılara, tasarımla ilgili yenilikler ve kolaylıklar sunuyor. Inventor 2008 kitabı, bu bağlamda tasarımcıların bu programı öğrenmesi ve tasarımlarında kullanabilmesi için yazılmış bir kitaptır. Kitap basitten zora doğru Inventor ile ilgili konuları ele almakta ve örneklerle de desteklemektedir. Kitabın kullanıcılara faydalı olması dileğiyle.