VHDL örnekleriyle sayısal haberleşmeye giriş - Seke, Erol (Seçkin Yayıncılık, 2017)
Elektronik ve Haberleşme mühendisliği öğrencilerinin Haberleşme derslerinde karşılaştığı en önemli zorluk, yeterli bilgi/tecrübe birikiminin henüz oluşmamasından dolayı, konuların hızla karmaşıklaşması ve ana fikrin kaçırılmasıdır