VHDL örnekleriyle sayısal haberleşmeye giriş - Seke, Erol (Ankara : Seçkin Yayıncılık, 2017)
Elektronik ve Haberleşme mühendisliği öğrencilerinin Haberleşme derslerinde karşılaştığı en önemli zorluk, yeterli bilgi/tecrübe birikiminin henüz oluşmamasından dolayı, konuların hızla karmaşıklaşması ve ana fikrin kaçırılmasıdır
Kaynakça: sayfa 457' dadır.
2
Keywords: Digital communication; Sayısal iletişim