Yeni başlayanlar için Python 3 - Karaçay, Timur (Seçkin Yayıncılık, 2017)
Gördüğü yoğun ilgi sonucunda, kısa sürede 3. Baskısını yapan kitap Python'a giriş niteliğindedir. Hiç programlama bilmeyenlere programlamanın temellerini ve Python'u öğretmek amacıyla yazılmıştır.