Yeni başlayanlar için Python 3 - Karaçay, Timur (Ankara : Seçkin Yayıncılık, 2017)
Gördüğü yoğun ilgi sonucunda, kısa sürede 3. Baskısını yapan kitap Python'a giriş niteliğindedir. Hiç programlama bilmeyenlere programlamanın temellerini ve Python'u öğretmek amacıyla yazılmıştır.
Kaynakça ve dizin vardır.
2
Keywords: Programlama dilleri; Programming languages