İleri mühendislik matematiği = Advanced engineering mathematics - Kreyszig, Erwin (Ankara: Palme Yayıncılık, 2015)
Bu kitap bilgisayar matematiğinin kapsamlı, ayrıntılı ve güncel bir ele alış biçimini sunar. Kitap mühendislik, fizik, matematik, bilgisayar bilimleri ve bağlantılı alanların öğrencilerine uygulamalı problemlerin çözümü için en uygun olan uygulamalı matematiğin alanlarını tanıtmak için tasarlanmıştır.
Dizin var.
2
Keywords: Engineering mathematics; Matematiksel fizik; Mathematical physics; Mühendislik matematiği