Katıhal elektronik devre elemanları = Solid State Electronic Devices - Streetman, Ben G. (Ankara: Palme Yayıncılık, 2014)
Bu kitap Elektrik Mühendisliği Lisan Eğitimi, bu konu ile ilgilenen diğer öğrenciler, mühendislik ve fen ile uğraşan kişilere modern elektroniği anlama ve güncellemeye geçiş olarak hazırlanmıştır. Bu kitapta yeni yarıiletken aygıtlar ve bunların uygulamalarını anlamaya yeterli fizik alt yapısı da ele alınarak düzenlenmiştir.
İndeks 563 - 577 s.
2
Keywords: yarı iletkenler; semiconductors