SAP ABAP/4 ve WEBDYNPRO ve modül programlama : [tapulu taşınmazlarda muris muvazaası) - Bırakoğlu, Şükrü İlker (Seçkin Yayıncılık. Teknik, 2013)
Kitap, SAP ABAP/4 programlama dilini bilen ve ileri bir konu olan SAP sistemi üzerine Web tabanlı görsel arayüz bileşenleri programlamayı öğrenmek isteyen programcılara yönelik olarak hazırlanmıştır. Kitap, örnek bir iş sürecinin iş mantığının ve web arayüzlerinin SAP sisteminde programlanmasını adım adım ve birçok örnek programla anlatmaktadır. Eser, SAP ABAP/4 danışmanı veya programcısı olarak çalışan ve çalışmak isteyenlere yararlı bir kaynak olacak biçimde tasarlanmış ve yazılmıştır.