İleri düzey Excel 2013 : veri analizi - raporlama - işlevler ve ortak işlev kullanımı - makrolar - VBA - Bağcı, Ömer, 1974- (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2014)
İleri Düzey Excel eğitimlerinde anlatılan konuları kapsayan bu kitap sayesinde, kursa gitmeye gerek kalmadan Excel bilginizi ileri düzeye taşır ve Excel konusunda uzman olursunuz. İleri Düzey Excel 2013 kitabının 5. Baskısına göre güncellenmiş olan bu kitap ile adım adım ve uygulamalı olarak, Excel'de Koşullu Biçimlendirmelerden, veri doğrulama kullanımına, Özet tablolardan Makrolar kullanımına, EĞER İşlevini kullanımından, ÇOKETOPLA gibi işlevlerin kullanımına kadar işlevleri ve işlevlerin ortak kullanımlarını rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Konularına göre dağıtılmış olan ipuçları ile Excel'de bilmediğiniz konulardaki Kısa yolları öğrenebilir ve bunların eğitimlerini online olarak izleyebilirsiniz. En iyi Excel kitapları arasında bulunan İleri Düzey Excel 2013 kitabı ile birlikte, ://www.vidoport.com üzerinden Excel Giriş - Orta Düzey, İleri Düzey Excel, Excel İşlevleri, Excel Uzmanlık konularının anlatıldığı 59 lira değerinde olan Excel Üyeliğine ÜCRETSİZ sahip olarak, kitapta anlatılan konuların videolarını izleyebilir, örnek dosyalar üzerinde çalışabilirsiniz.
Dizin vardır
2
Keywords: Excel (Bilgisayar programı); Excel (Computer program)