C# ile programlamaya giriş : hiç bilmeyenler için - Karaçay, Timur (Seçkin Yayıncılık, 2016)
Gözden geçirilmiş 2. baskısını yapan kitap, C# dili ile programlamaya girişi anlatmaktadır. 29 bölüm ve 454 sayfadan oluşan kitap uygulamaya yönelik 314 örnek program içermektedir. Örnek programların her birisi okura yeni bir şey öğretmek amacıyla yazılmıştır. Kitap, sisteminize Visual Studio'yu nasıl yükleyeceğinizden başlayarak, konuları akıcı bir üslup ve pedagojik yöntemlerle anlatmaktadır. Ayrıca kitapta yer alan örnek uygulama kodlarını www.seckin.com.tr'den indirebilirsiniz. Sürekli çalışıldığında üç haftadan daha kısa zamanda biten konular, okul ortamında bir sömestrede işlenebilecek biçimde tasarlanmıştır.