Kalkülüs : eksiksiz bir ders : öğrenci çözüm kılavuzu 1.Cilt - Adams, Robert A., 11940-, 111940- ((Robert Alexander), ) (((Robert Alexander), )) (Palme, 2012)
Bu çözümler Kalkülüs ders kitabını kullanan öğrenciler yararına verilmiştir. Çoğunlukla ve özellikle temel konu ve teknikler üzerine çözümler ayrıntılıdır. Zaman zaman bazı ayrıntılar atlanmıştır örneğin, integral alma uygulamaları, integrallerin hesaplanması üzerine alıştırmalar için özellikle integral alma tekniklerini ele alan alıştırmalarda bulunan integral değerlendirmesine göre aynı derecede ayrıntı verilmemiştir. Birkaç istisna dışında bu Kılavuzda kitaptaki sadece çift numaralı alıştırmalar çözülmüştür.