Nükleer mühendisliğe giriş - Lamarsh, John R. (Palme yayıncılık, 2015)
Metni bu yeni teknolojileri de kapsayacak şekilde geliştirmek ve batı tasarımı olmayan nükleer reaktörlerin incelenmesi için faydalı hale getirmek amacıyla, Nükleer Reaktörler ve Nükleer Güç bölümünde (Bölüm 4) kapsamlı değişiklikler yapılmıştır. Bu bölüm Sovyet tasarımı reaktörleri ve teknolojiyi kapsayacak şekilde revizyon görmüştür. Dünyadaki nükleer güç kullanımı, öngörüler ve maliyetler en güncel bilgileri kullanarak yenilenmiştir. Reaktör Lisanslama ve Güvenlik bölümünde (Bölüm 11), Çernobil kazası, en yeni reaktör güvenlik çalışması (NUREG-1150) ile birlikte ele alınmıştır. Ayrıca, Tokai-Mura gibi güç üretimi ile ilgili olmayan reaktör kazalarının anlatıldığı bir altbölüm de eklenmiştir.