Windows server 2016 : kurulum, yönetim ve onarım işlemleri - Arıcı, Haydar Yener (Ankara : Seçkin, 2017)
Windows Server 2008 ve Windows Server 2008 R2 kitabına gösterilen ilgi ve beğeniden sonra, okuyuculardan gelen isteklerde gözüne alınarak kaleme alınan Windows Server 2016 kitabında; işletim sisteminin ve rollerin kurulumu, grafik arayüzden ve komut satırından yönetimi ve onarımını ek olarak aktif bir şekilde kullanacağınız yeteneklerin tamamını bu kitap da bulabilirsiniz.Bu kitap sayesinde kimseye bağlı kalmadan Windows Server ailesinde hayati önem taşıyan rolleri kurabilecek, yönetebilecek ve karşılaştığınız sorunları kimseye bağlı kalmadan aşabileceksiniz.
Dizin.
2
Keywords: Client/server mimarlığı; Database management; Veri tabanı yönetimi