Bilgisayarın B'si : XP sürümü - Bağcı, Ömer (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2010)
Bu kitap sayesinde bilgisayar kullanmayı kimseye ihtiyaç duymadan, kendi başınıza rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Elinizdeki kitap, Bilgisayar kullanmaya yeni başlayanlar, bilgisayar öğrenmek isteyen ama kursa gitmeye vakti olmayanlar, bilgisayarda kendilerini geliştirmek isteyenler için mükemmel bir kaynaktır. Konular, başlangıç noktasından başlayarak, adım adım ekran görüntüleri ile desteklenerek ileri düzeye kadar anlatılmıştır. Kitapta kullanıcıların en çok kullandığı Windows 7, Word 2010, Excel 2010, PowerPoint 2010, Outlook 2010 konuları ile DVD/CD Yazma ve kopyalama, Virüs temizleme programlarının kurulumu ve virüs temizliği konuları adım adım anlatılmıştır. Kitaptaki konuları bitirdiğiniz zaman, MSN kullanabilir, İnternetten istediğiniz sayfaları erişebilir, DVD veya CD yazabilir, yazışmalarınızı ve slaytlarınızı kendiniz hazırlayabilirsiniz.
2
Keywords: Bilgisayarlar; Computers; Microsoft Excel (Bilgisayar kütüğü).; Microsoft Excel (Computer file).; Microsoft Word; Windows (Bilgisayar programı).; Windows (Computer programs).