A'dan Z'ye PHP : SQL, mySQL, mySQLi, PDO, MongoDB, SQlite, AJAX, XML, SOAP, GD, OOP, Codeigniter 3, LARAVEL 5, CURL, IMAP, POP3, REGEX, REST - Çelik, Rıza. (Ankara : Seçkin Yayıncılık, 2017)
A'dan Z'ye PHP kitabı, PHP Programlama dilini öğrenmek isteyen okuyuculara, başlangıç, orta ve ileri düzeyde bilgiler vermeyi amaçlamaktadır. Kitap baştan sona teorik ve pratik bilgileri ekran görüntüleri ile birlikte bir arada vermektedir.
2
Keywords: Curl (Computer program language); PHP (Bilgisayar Program Dili); PHP (Computer program language); SQL (Bilgisayar program dili); SQL (Computer program language); Web siteleri -- Tasarım; Web sites -- Design