C ile programlama - Deitel, Paul; Deitel, Harvey M; Öz, Cemil (Ankara : Palme Yayıncılık, 2017)
Dünya çapında milyonlarca öğrenci ve profesyonel, programlamayı Deitel kitapları, videoları, çevrimiçi makaleleri ve kaynak merkezlerini kullanarak öğrenmektedirler. C İle Programlama, 7. Baskı, C'de prosedürel programlama ve C++'da nesneye dayalı ve üretken programlamayı tanıtmaktadır. Giriş ve orta seviye C ve C++ için uygun bir kitaptır.
7. baskıdan çeviri
Dizin var.
Özgün adı: C : how to program
2
Keywords: Software Expertise; Yazılım uzmanlığı