Jeolojik harita alımına giriş - Seyitoğlu, Gürol (Gazi Kitabevi, 2013)
\ Çekiç, pusula ve harita ile arazi üzerinde dolaşan jeolog, ferah ve sevinçli bir ömür sürer. Onun gözlem kuvveti kendisini her an tazeler, doğa sevgisini gittikçe kökleştirir ve çeşitli buluşları, keşifleri onun heyecan dolu yüreğinde daima bir alev gibi parlar. gerçekten bizi böyle bir hayat mı bekliyordu?